Fermų įranga

Visuomet švarus ir šviežias vanduo su Richie girdyklomis

Švarus bei tinkamos temperatūros vanduo apsaugo galvijus nuo viduriavimo, bakterijų plitimo, karščio streso. Apgalvotos dizaino detalės neleis karvėms susižeisti ir sulaužyti girdyklų.

Šviežias vanduo. Lovelis ir vožtuvas sukombinuoti taip, kad vienu metu pateiktų gyvuliui tik tiek vandens, kiek jis gali išgerti. Likęs vanduo laikomas sandariame bakelyje, todėl išlieka švarus ir šviežias. Vožtuvai yra skirtingų dydžių (2 variantai) ir srauto pajėgumų, kad atitiktų skirtingus ūkio poreikius.

Sandarumas. Girdyklos visiškai sandarios, į jas nepatenka drėgmė. Stora danga apsaugo vandenį nuo UV spindulių ir įkaitimo.

Atsižvelgta į gyvūnų saugumą. Visi girdyklų kampai yra suapvalinti ir neaštrus, taip apsaugant gyvulius nuo galimų susižeidimų.

Apgalvotos detalės. Girdyklose nėra užšąlančių ar lūžtančių detalių. Richie vieninteliai rinkoje naudoja technologiją, kuri vožtuvą apsaugo nuo šalto oro, taip smarkiai sumažindami sugedimo riziką.

Kaitinimo elementas. Pasirinkus integruotą kaitinimo elementą, vanduo niekada neužšąla ir išlieka tinkamos temperatūros. Kaitinimo elementai naudoja mažai energijos, todėl taupo ūkio lėšas.

Gamintojo puslapis: www.ritchiefount.com

Susiję straipsniai