Produktai veršeliams
-
Veršelių šėrimo automatas CalfExpert Holm & Laue | Veršelių girdymas
Daugiau -
Pieno pasterizatorius. Milk Taxi Holm&Laue | Veršelių auginimas
Daugiau -
Šėrimo tvoros Holm & Laue | Veršelių auginimas
Daugiau -
CalfBuggy transportavimo vežimėlis Holm & Laue | Veršelių auginimas
Daugiau -
Grupiniai veršelių nameliai Holm & Laue | Veršelių auginimas
Daugiau -
Vienviečiai veršelių nameliai Holm & Laue | Veršelių auginimas
Daugiau -
TwinHutch nameliai veršeliams Holm & Laue | Veršelių auginimas
Daugiau -
CalfGarden veršelių nameliai Holm & Laue | Veršelių auginimas
Daugiau -
Veršelių nameliai | Pen sistema | Veršelių auginimas
Daugiau -
Igloo Veranda Holm & Laue | Veršelių auginimas
Daugiau -
Multimax Veranda Holm & Laue | Veršelių auginimas
Daugiau -
Matilda® krekenų pasterizatorius ir šildytuvas | Veršelių auginimas
Daugiau -
Perfect Udder® krekenų valdymo sistema | Veršelių auginimas
Daugiau -
Holm & Laue Refraktometras | Veršelių auginimas
Daugiau -
Veršelių sveikatos stebėjimas | Veršelių auginimas
Daugiau
Tik iš sveikų ir tinkamai auginamų veršelių išauginamos kokybiškos telyčios. Verseliai geriausiai jaučiasi laikomi lauke, juos mažiausiai kamuoja veršelių ligos. Tam yra pritaikyti vienviečiai ir grupiniai veršelių nameliai. Nuo pat gimimo veršelius laikant vienviečiuose nameliuose, lengviau pastebėti pirmuosius negalavimo požymius, per mažą apetitą bei užkirsti kelią bakterijų plitimui.
Vis daugiau Lietuvos ūkininkų vietoje naujo veršelių tvarto renkasi pigesnį ir efektyvesnį sprendimą – grupinius galvijų namelius. Lengvai surenkami ir transportuojami nameliai užtikrina optimalią oro cirkuliaciją ir komfortišką temperatūrą tiek vasarą, tiek žiemą. Profesionaliai įrengtas lauko tipo veršides yra lengva eksploatuoti. Taupoma darbo jėga. Lengvinamas darbas. Verseliai patiria mažiau streso susijusio su procesų atlikimu.
Holm&Laue MilkTaxi pieno pasterizatorius efektyvina ūkio darbus, pašalina žmogiškų klaidų tikimybę bei taupo pinigus. Veršelių šėrimas tampant sunkius kibirus ir bandant apskaičiuoti reikiamas ingredientų proporcijas liko praeityje.